Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Brieven aan de duisternis

⭐️ 4 sterren ⭐️

Ik heb het gevoel dat jij mij begrijpt”

Juliet en Declan zitten op dezelfde school en mogen elkaar totaal niet.

Na het overlijden van haar moeder loopt Juliet helemaal vast in haar leven. Ze heeft altijd brieven aan haar moeder geschreven en besluit de brieven nu achter te laten bij het grafsteen van haar moeder.
Declans leven loopt ook niet lekker en hij moet een taakstraf uitvoeren op de begraafplaats. Op een dag vind hij een brief en besluit terug te schrijven.

Ik lees vooral veel fantasy maar geniet ook echt van een fijn hedendaags verhaal zo nu en dan. Dit was precies zo een moment.
Het boek leest heel fijn en makkelijk weg. In eerste instantie verwachtte ik dat ik wel zo ongeveer wist hoe het verhaal zou lopen en eindigen, ik had namelijk tijdens het lezen mijn vermoedens, maaaarr niets bleek minder waar! Ik werd aangenaam verrast door de wending van het verhaal.

De personages vond ik goed uitgewerkt en herkenbaar. Hierdoor is het makkelijk om je in te leven in het verhaal en hun situatie en ga je vanzelf met ze meeleven.

Er is ook een vervolg geschreven door Brigid Kemmerer, namelijk “More than we can tell” en die is niet vertaald (😭). Ik ben wel van plan deze in het Engels te lezen en zal daar ook een mini review van plaatsen.
Vervolg heb ik inmiddels gelezen en de recensie kun je hier vinden

Geschreven door Brigid Kemmerer
Uitgegeven door Uitgeverij Young and awesome
Vertaald door Tjalling Bos

Advertentie

Eén reactie op “Brieven aan de duisternis”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: