Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

List en Leugens

⭐ 4 sterren ⭐

Een young adult vol fanatsy, spanning, vriendschap en avontuur.

In List en Leugens worden zes jongeren samen gezet die een onmogelijke missie moeten voltooien. Deze missie is levensgevaarlijk maar als ze hem weten te voltooien zal het hun levens compleet veranderen. Naast dat de missie gevaarlijk is, zijn hun banden onderling ook gevaarlijk. Eigenlijk vertrouwen ze alleen zichzelf en zijn ze er niet vies van om een ander voor de bus te duwen.

Het heeft me wat langer geduurd om dit boek te lezen omdat ik het wat druk had in mijn persoonlijke leven, dit betekent overigens absoluut niet dat ik het boek minder leuk vond!

Dit boek is vanaf de eerste pagina ontzettend spannend, vol actie en mysterieus. Het speelt zich af in de Grisha wereld (Schim en schaduw) en daardoor is het ook belangrijk om eerst die trilogie te lezen, anders wordt je wat gespoiled in dit boek.
Omdat de Grisha wereld al bekend gemaakt is in de andere boeken, kon dit boek gelijk over tot actie. Er waren geen lange introducties nodig.

Het boek wordt vertelt vanuit het oogpunt van alle zes jongeren. Elk hoofdstuk weer iemand anders. In het begin had ik hier wat moeite mee, ook al vond ik de personages leuk en intrigeerde het verhaal me, ik kon me niet echt goed binden aan de personages door de constante wisselingen. Zo halverwege het boek was dit echter geen probleem meer en kon ik ook genieten van de verschillende gezichtspunten.

Ik heb genoten, gelachen en zelfs gehuild (!!) bij dit verhaal. De schrijfstijl van Leigh Bardugo vind ik persoonlijk echt heerlijk, het boek leest heel vlot en in geen geval had ik het gevoel dat het 538 pagina’s waren.

Als je van fantasy houdt is dit zeker een aanrader! 😊

Geschreven door Leigh Bardugo
Vertaald door Merel Leene
Uitgegeven door Blossom Books

Advertentie

2 Reacties op “List en Leugens”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: