Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Verliefd

⭐️ 3 sterren ⭐️

Met veel enthousiasme begon ik aan dit boek! Ik had wel zin in een hedendaags verhaal met wat drama en nadat ik After van Anna Todd had gelezen dacht ik dat dat wel goed zouden zitten.

Verliefd gaat over Karina. Zij is opgegroeid op een militaire basis omdat haar vader in het leger zit en ze weet als geen ander wat oorlogen met de mens kunnen doen. Ze wil zo min mogelijk met het leger te maken hebben als ze Kael tegenkomt. Hij is gesloten en mysterieus, maar zonder twijfel een soldaat. Karina komt er achter dat Kael geheimen bij zich draagt die ook haar aan gaan.

Het boek stelde me een beetje teleur. Hij is niet vergelijkbaar met After en tijdens het lezen merkte ik dat het verhaal me niet echt boeide. (Nu ik dit schrijf bedenk ik me dat ik volgens mij dit ook had bij After. Dat ik dacht “blegh slecht”, en toch bleef lezen😂. Een beetje als het eten van chips, op een gegeven moment heb je er geen trek meer in je maar je blijft het volgende chipje pakken. Dat was de After reeks voor mij en nu ik dit schrijf denk ik dat deze serie wel het zelfde kan zijn)

Het verhaal leest wel heel vlot. Het is makkelijk geschreven en je vliegt er zo doorheen.

Ik geef hem 3 sterren; hij was wel oke en ik twijfel nog even over of ik het vervolg (het volgende chipjes) zal oppakken.

Geschreven door Anna Todd
Vertaald door Anne-Marieke Buijs
Uitgegeven door Boekerij

Advertentie

2 Reacties op “Verliefd”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: