Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Boeken om naar uit te kijken in januari 2021!

Nu het december is en 2020 bijna voorbij is leek het me leuk om te kijken wat voor een leuke boeken er volgend jaar aan zullen komen. Zelf kijk ik altijd graag naar wat er aan komt en ik heb gezien dat er in 2021 zó veel leuke boeken aankomen dat ik besloot het wat overzichtelijk op te schrijven op mijn blog!

Bij deze het overzicht voor januari:

Lore van Alexandra Bracken (6 januari)
Alexandra Bracken is vooral bekend van The darkest minds boeken. Ik heb deze zelf nog niet gelezen, maar de film wel al gezien (die erg leuk was ook overigens!) en zeker van plan de boeken nog te lezen.
Lore is een boek die ik veel zie langskomen op internet en er wordt erg goed over gesproken. Als je van Fantasy en de griekse mythologie houdt is dit misschien wat voor jou!

A vow so bold and deadly van Brigid Kemmerer (12 januari)
Het derde (en laatste!) deel in de Cursebreaker serie. Ik ben op dit moment bezig in het eerste deel en oh mijn god, wat is hij goed. Mocht Engels lezen niks voor jou zijn; niet getreurd. Blossom Books heeft de vertaalde versie van het eerste deel recentelijk uitgebracht, Een vloek zo eenzaam, en ik verwacht ook dat ze de rest van deze populaire serie gaan vertalen en uitbrengen.

Tales from the hinterland van Melissa Albert (12 januari)
Heb je Hazelwoud/Hazelwood gelezen? Ik niet!🙈 Maar hij staat wel al in m’n kast en de flaptekst klinkt heel leuk. Tales from the hinterland is deel 2,5 en is een bundeling van sprookjes uit die wereld.

Het onzichtbare leven van Addie LaRue van V.E. Schwab (19 januari)
Ook weer een boek waar ik ontzettend veel over lees op internet. In het Engels is hij al een paar maanden uit en op 19 januari zal hij ook in het Nederlands verschijnen! Ik verwacht dat dit boek goed zal aanslaan en erg leuk is.

Boek der heiligen van Leigh Bardugo (21 januari)
Jaaaa! Dit prachtige boek die bij de Grisha serie hoort wordt ook vertaald en uitgebracht! Naast de andere Grisha delen kun je dit boek vinden bij Blossom Books. Boek der heiligen is een bundel van korteverhalen van de heiligen in de Grisha wereld.

De vermisten van manenschijn van Christelle Dabos (26 januari)
Dit is het tweede deel van De spiegelpassante-serie. Het eerste deel, De ijzige verloofde, werd heel goed ontvangen. Persoonlijk vond ik hem niet geweldig maar als ik kijk naar Young Adult en Fantasy lezers en hoe geweldig ze De ijzige verloofde vonden kon ik deze niet weglaten uit het lijstje. Wie weet is het namelijk wel wat voor jou! ☺️

Advertentie

2 Reacties op “Boeken om naar uit te kijken in januari 2021!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: