Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Uitpakken: Fairyloot december

Jaaa! De december box van Fairyloot is gearriveerd. 😁

Voordat ik hem uitpak wil ik nog ander goed nieuws delen. Bij de november box vertelde ik al dat het even afwachten was of ik door zou gaan met Fairyloot, door de brexit zouden er namelijk extra import kosten aan zitten die ik niet zo zag zitten. 😅
Maar Fairyloot heeft op Instagram bekend gemaakt dat ze het zo gaan regelen dat je bij het ontvangen van de box géén extra kosten zult hebben. Super fijn!! Hoe en wat precies zullen ze nog bekend maken. Ik vermoed dat we de belasting rechtstreeks aan Fairyloot zullen betalen en Fairyloot het dan weer aan Nederland betaalt. Hierdoor omzeilen ze namelijk de dure administratie kosten die erboven op zouden komen als het bij aankomst in NL gedaan moet worden.

En dan nu over naar de box:
Zelf ben ik echt enthousiast over de december box. Ik vind hem echt leuk en mooi!

Fairyloot is een boeken box dus als eerste; het boek.
Master of one van Jaida Jones en Danielle Bennett. Met super gave art op de binnenkant van de dustjacket (stofomslag) van @bloodydamnit.
De flaptekst: “Sinister sorcery. Gallows humor. A queer romance so glorious it could be right out of fae legend itself. Master of One is a fantasy unlike any other. Rags is a thief-an excellent one. He’s stolen into nobles’ coffers, picked soldiers’ pockets, and even liberated a ring or two off the fingers of passersby. Until he’s caught by the Queensguard and forced to find an ancient fae relic for a sadistic royal sorcerer. But Rags could never have guessed this relic would actually be a fae himself-a distractingly handsome, annoyingly perfect, ancient fae prince called Shining Talon. Good thing Rags can think on his toes, because things just get stranger from there… With the heist and intrigue of Six of Crows and the dark fairy tale feel of The Cruel Prince, this young adult fantasy debut will have readers rooting for a pair of reluctant heroes as they take on a world-ending fae prophecy, a malicious royal plot, and, most dangerously of all, their feelings for each other.
Ik vind hem in ieder geval goed klinken! Zoals je misschien wel weet, ik ben de kieskeurigste niet als het op Fantasy aankomt. Ik hou er zo van 😍.

Goodie nummer 1: een beanie!
Ideaal voor het koude weer, een schattige muts met design die geïnspireerd is door The Hobbit van J.R.R. Tolkien.
Het design is van @jezhawk

Goodie nummer 2: een briefopener!
Wat gaaf! Deze zwaard (Damaris Sword) is geïnspireerd op de über-gave serie van Sarah J. Maas en komt van Fairyloot zelf! Ik zal hem binnenkort uitproberen, ik heb zelf nog nooit een brief open gemaakt met een briefopener, maar eerlijk is eerlijk, het ziet er wel fancy uit.

Goodie nummer 3: een secret book!
Een doosje die er aan de buitenkant uit ziet als een boek en dus perfect in je boekenkast past (tenminste, als je daar nog ruimte hebt). Het is de vierde en laatste secret book van Fairyloot. Ik denk… dat dit betekent dat ze nu wat anders zullen gaan bedenken waar een kleine collectie van zal komen!
Deze secret book is ontworpen door @noverantale.

Goodie nummer 4: een notitie blokje.
Altijd handig toch? De design is geinspireerd op het boek Children of blood and bone (in het Nederlands vertaald naar: Bloed en beenderen) van Tomi Adeyemi.
Een boek die nog in m’n kast staat en ik kijk mezelf even heel streng aan dat ik deze in 2021 echt moet gaan lezen.
Het notitie blokje is ontworpen door @eunicify.art

Goodie nummer 5: een artprint!
Ik ben echt een mega sucker voor artprints. Ik vind ze zo leuk en meestal ook zo ongelofelijk mooi. In mijn boekenkast staat ook een a5 mapje waar ik ze allemaal in bewaar. 😍
Deze artprint is op het boek The raven cycle van Maggie Stiefvater geïnspireerd en hij is ontworpen door @_saintdri.

De 6e goodie bewaar ik even voor het einde (want, OMG!!!!). Er zaten ook weer twee tarot kaarten in de box. Bryce en Hunt, geinspireerd door het boek House of earth and fire (vertaald naar Huis van aarde en bloed in het Nederlands) van Sarah J. Maas. Ontworpen door @arz28.


Goodie nummer 6: een kalender!
Ten eerste; leuk gedaan. We zijn allemaal wel toe aan een nieuw jaar en ik zie eigenlijk niet zoveel boekige kalenders dus dit vond ik wel een leuke verassing.
Wat is er nou zo bijzonder aan deze kalender dat je hem tot het laatst bewaarde, Sandra?
Goed dat je het vraagt! 😏
Elke maand van het jaar heeft character art uit een boek. En niet zomaar character art, nee, een van de mooiste dingen die ik in m’n hele leven heb gezien. Holy moly mensen, this is not a drill. Ik vind dit echt zo ongelofelijk prachtig. De art is ontworpen door @dominiquewesson en geïnspireerd op de boeken; Throne of glass (glazen troon), A darker shade of magic (de kleuren van de magie), The gilded wolves, Scythe, Percy jackson en Dance of thieves.

Ik kan natuurlijk niet hier gaan schreeuwen hoe geweldig het is zonder een deel van de art zelf te laten zien:

Kijk nouuuuu! Hoe kan iemand zo iets moois maken 😍😍💛💛

Dit was de december box van Fairyloot! 😁

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: