Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Boeken om naar uit te kijken in februari 2021

Ik dacht dat januari vol veelbelovende boeken zat, maar februari doet daar nog even een schepje bovenop. Er komen zó veel leuke boeken uit, dat ik een selectie heb gemaakt van 6 boeken die ik wat meer aandacht ga geven. Onderaan de post staat een lijst met de rest van de (veelbelovende) boeken die uit komen.

De ijzerraaf van Julie Kagawa (3 februari)
Julie Kagawa is een grote naam in de Young Adult wereld. Persoonlijk heb ik alleen de Schaduw van de vos trilogie gelezen van haar, maar ze heeft nog veel meer boeken in het Fantasy genre. De ijzerraaf is het achtste deel (als ik het goed heb!) in de Iron Fey serie, ik weet niet zeker of je de vervolgdelen gelezen moet hebben om deze te begrijpen.

Hof van zilveren vlammen van Sarah J. Maas (16 februari)
Deze MOEST ik natuurlijk hier wel neer zetten. Sarah J. Maas is een van mijn favoriete auteurs en daarnaast ook nog eens ontzettend populair. Hof van zilveren vlammen is het 4e deel in de “Hof van” serie en oh mijn god mensen, ik voel gewoon aan m’n water dat deze ook weer helemaal geweldig gaat worden. Echt. Anders eet ik m’n schoen op.
De Nederlandse vertaling komt uit op 16 februari, net als het origineel! Daarnaast zal de eerste druk van de Nederlandse vertaling fanart hebben van @taratjah. Hoe gaaf is dat? 😍💛

Draco van Rani de Vadder (16 februari)
Een auteur van eigen bodem! Ik heb al zo veel goeds gehoord over Rani de Vadder door haar boek Toxine (die ik nog moet lezen 🙈) en Draco is haar nieuwe (jeugd)boek. De cover is prachtig en persoonlijk heb ik echt een zwak voor draken!

Als doden spreken van Mel Hartman (18 februari)
Het vervolg op het populaire Als doden dromen boek van Mel Hartman. Ook van eigen bodem! En kijk die cover nou, die zorgt er gewoon voor dat je hem direct wilt kopen. 🙊
Als doden dromen heb ik nog niet gelezen, maar wederom veel goede dingen over gehoord.

Lief meisje, kwaad bloed van Holly Jackson (25 februari)
In 2020 werd bookstagram ineens overspoeld met Moordgids voor lieve meisjes, een spannende en originele YA thriller die vanuit het Engels vertaald werd. Lief meisje, kwaad bloed is het vervolg die hopelijk net zo goed ontvangen zal worden.

Hope again van Mona Kasten (25 februari)
Ook een veel besproken serie. Als ik het goed heb voor de liefhebbers van After en The Royals. Hope again is alweer het vierde deel in de Again serie van Mona Kasten. Een serie vertaald uit het Duits.

Nog meer boeken om naar uit te kijken in februari:
The Children of D’hara van Terry Goodkind (4 februari)
De vergeten tuin van Sandra J. Paul (5 februari)
Alles wat ze aanraakt van Jennifer L. Armentrout (9 februari)
The Gilded ones van Namina Forna (9 februari)
Ready player two van Ernest Cline (11 februari)
The mask falling van Samantha Shannon (16 februari)
Godenslaap van Laini Taylor (25 februari)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: