Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Boeken om naar uit te kijken in april 2021

Het is weer een nieuwe maand en dat betekent dat we weer kunnen uitkijken naar nieuwe boeken! 😁
Voor het geval je het gemist hebt: hier is de post met boeken die deze maand uitkomen.

De afgelopen maanden kwamen er ontzettend veel leuke boeken uit en april gaat daar gewoon mee verder.
Vanaf nu zal ik ook de flaptekst delen bij het boek.
Lees snel verder om te zien welke boeken er veelbelovend uit zien:


Monstrous heart – Claire McKenna (2 april)
Een gothic fantasy met romantiek? Take my money.
Het verhaal schijnt perfect te zijn voor de fans van Outlander en The Binding (de boekbinder).

Flaptekst:
When Arden Beacon is sent to the lighthouse, she is simply a woman with a job to do. She neither seeks, nor expects, distraction. After years tainted by disappointment, Arden is finally taking up her family’s profession. She must prove herself worthy of her name, for she has nothing else.
But the coast she has been tasked with lighting is far from the world she knows – the salt-swept, backwater town of Vigil is battered by a sea teeming with colossal, ancient beasts. It is a place of secrets, rumours and tight-lipped expectations of a woman’s place.
More than anyone, the folk of Vigil whisper about Arden’s new neighbour, Jonah Riven, hunter of leviathans. He murdered his wife, they whisper – a perfect, golden girl, full of charm and potential. So very different to Arden Beacon.
They say he is as much a monster as his prey, but Arden cannot get this dark stranger out of her head.

De verbannen koningin – Holly Black (8 april)
Alweer het derde (en laatste) deel in de Elfhame serie. 😭
Net zoals bij de voorgaande delen zal de eerste druk van De Verbannen Koningin een limited edition zijn! Met gekleurde randen en (hopelijk ook weer) prachtige fanart op de schutbladen. 😍

Flaptekst:
Verbannen, krachteloos en nog even sterfelijk als altijd probeert Jude Duarte haar leven weer op te pakken. Als het verraad van Cardan haar één ding heeft geleerd, is het wel dat macht makkelijker te verwerven is dan vast te houden. Maar Jude is allesbehalve van plan zich gewonnen te geven. Als haar tweelingzus Taryn onverwacht op de stoep staat – in levensgevaar en met een afschuwelijk geheim – vormt zich het eerste idee voor een meesterlijk plan om alles te herwinnen wat Cardan haar heeft afgenomen.
Om haar zus te redden, zal Jude opnieuw moeten doordringen tot het hof van de elfen en haar gevoelens voor Cardan onder ogen moeten zien. Maar Elfhame is niet meer zoals ze het heeft achtergelaten. Het land balanceert op het randje van oorlog en zodra Jude een stap over de grens zet, raakt ze verstrikt in een bloederig politiek conflict. Terwijl een krachtige vloek wordt ontketend en de spanningen een hoogtepunt bereiken, moet Jude voor eens en voor altijd kiezen tussen haar ambitie en haar hart.

Vergif – Jennifer Donnelly (9 april)
Het is geen geheim van dat ik GEK ben op hervertellingen. 💛 Daarom ben ik ook ontzettend enthousiast voor dit boek! Vergif is een hervertelling van sneeuwwitje.
Jennifer Donnelly heeft een hele fijne schrijfstijl, ik heb er alle vertrouwen in dat dit een heel leuk boek gaat worden.

Flaptekst:
De knappe Sophie, met rode lippen en een huid zo wit als sneeuw, staat op het punt de troon over te nemen. Haar stiefmoeder heeft echter andere plannen. Volgens haar is Sophie te lief en te aardig om te regeren, en Sophie gelooft haar.
Wanneer een jager de opdracht krijgt om Sophie te vermoorden, ontdekt ze een ongekend vuur in zichzelf. Met de hulp van zeven mysterieuze vreemden besluit Sophie terug te winnen wat haar toebehoort.

Unsinkable – Lotte van den Noort (14 april)
Naar dit boek ben ik ook ontzettend benieuwd! En wat een prachtige omslag. 🤤
Unsinkable vertelt beroemde verhaal van de Titanic en is gebaseerd op een complottheorie. Ik wist helemaal niet dat er complottheorieen waren over de Titanic?! Ik kan niet wachten!

Flaptekst:
Je kent het verhaal, maar is dat echt hoe het is gegaan? Katharina Thompson wil niets liever dan naar Amerika gaan om daar een toekomst op te bouwen met haar verloofde. Wanneer ze als kamermeisje aan de slag kan op de Titanic, is dat een kans die ze gretig aanneemt. Maar het lot van de Titanic gooit roet in het eten. Katharina’s broer waarschuwt haar dat ze geen voet op het schip moet zetten. De Titanic is gedoemd om te zinken en daar is niet alleen een ijsberg de oorzaak van. Gebaseerd op een van de grootste complottheorieën ter wereld.

Als de morgen begint – Laura Diane (26 april)
Het vervolg op Als de nacht eindigt. Wie houdt er nou niet van een goede dystopie?
Als de nacht eindigt moet ik gauw beginnen te lezen, want ook hier heb ik weer veel goede dingen over gehoord. Nu het vervolg uitkomt is het al helemaal fijn dat ik direct door kan lezen. 😁

Flaptekst:
Nog maar net ontsnapt aan een gruwelijke dood, beslist Lya om zich aan te sluiten bij de Trium. Die rebellengroep smeedt een groots plan om de wrede koning Rogen van zijn troon te stoten. Maar de reist daarnaartoe zit vol onverwachte gevaren. Gaandeweg ontdekt Lya bovendien dat ze niet alleen tegen een leger vecht, maar vooral ook tegen zichzelf. Kan ze haar pijn omzetten in kracht? En zal de nacht ooit eindigen?


Rage and ruin – Jennifer L. Armentrout (28 april)

Ik vind het zo gaaf dat er al zo veel boeken van deze schrijver naar het Nederlands vertaalt zijn! Rage and ruin is het tweede deel in de Harbringer serie. Het is een paranormale fantasy serie waar ik veel goede dingen over heb gehoord! 😍

Flaptekst:
Trinity moet alles op alles zetten om de Harbinger te vinden, een wezen dat Wachters en demonen zonder reden vermoord. Ondertussen ontstaan er gevoelens tussen Trinity en Zayne, maar als zij erachter komen dat ze niet samen kunnen zijn, probeert Trinity haar gevoelens voor Zayne te vergeten. Als de spanning oploopt merken ze pas hoe erg ze elkaar eigenlijk nodig hebben. Zal het hen samen lukken om hun krachten te bundelen en de kwade, duistere krachten van de Harbinger te verslaan?

Verder ook nog interessant:
Song beneath the tides – Beverly Birch (2 april)
Witches steeped in gold – Ciannon Smart (20 april)

Dat was het alweer! 😍
Volgende maand plaats ik weer een bericht met boeken voor mei. ❤️

Advertentie

2 Reacties op “Boeken om naar uit te kijken in april 2021”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: