Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

In het duister

⭐️ 4,5 sterren ⭐️

Hoewel ik een held op sokken ben vind ik het altijd ontzettend leuk om horror films te kijken over een groepje tieners die iets mee maken.
Mijn oog viel al heel snel op In Het Duister van Tamara Arts toen ik die voor het eerst zag, want dat klonk als precies zo’n soort film maar dan als boek!
Toen ik zag dat Thrillers and more mensen zocht voor een leesclub over dit boek, heb ik me direct aangemeld. Een tijdje later kreeg ik het leuke nieuws dat ik mee mocht doen 😍!

Flaptekst:
Vijf vrienden brengen hun zomervakantie door in de Ardennen, waar een van hen een huis heeft geërfd. Zodra ze daar arriveren, loopt niets zoals gepland. Een storm dwingt hen om binnen te blijven. Steeds meer onverklaarbare, lugubere gebeurtenissen doen zich voor. Bovendien dreigt hun vriendschap door overspel uiteen te vallen. Ze voelen zich niet meer veilig, want zijn ze wel de enigen in het huis? Langzaam ontrafelt zich een duister geheim.

Ik zeg het niet snel, maar In Het Duister is wat mij betreft de perfecte YA thriller. Echt. Ik heb het boek s’avonds weg moeten leggen omdat ik te bang was om door te lezen. Ik heb het boek omgedoopt tot overdag-boek omdat ik hem toch heel graag uit wou lezen.

We volgen dus een vriendengroep die een vakantie gaat houden in een afgelegen huis. Elk hoofdstuk wordt afwisselend verteld vanuit het gezichtspunt van de vrienden. Dit gaf het verhaal meer diepgang, op deze manier krijgen we namelijk ook veel te weten over de belevingswereld in de personages en hoe ze denken.
Er was bijvoorbeeld een personage die ik eerst niet zo leuk vond🙃, maar toen ik bij haar hoofdstuk aankwam en de zaken door haar ogen kreeg te zien, werd mijn beeld van haar direct veranderd.
Het is ook een divers vriendengroepje (yay voor diversiteit!).

In Het Duister is het debut van Tamara Arts. Een ijzersterke als je het mij vraagt. In niets kon ik zien dat dit het eerste boek van deze auteur was.
De schrijfstijl was heel fijn en lekker vlot. De spanning zat er vrij snel in en bleef gedurende het verhaal ook lekker hoog.

OH! En er mag ook echt even gezegd worden dat de omslag van dit boek een ontzettende eye catcher is. De schutbladen en hoofdstuk hebben daarnaast ook prachtige versiering.

Al met al; ik heb eigenlijk alleen maar lovende woorden hierover. Een spannende YA thriller waardoor je meer wilt lezen van deze auteur. ❤️

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: