Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Blogtour: Hartendief

 ⭐️ 4,5 sterren ⭐️

Eerder dit jaar las ik Tot onze wegen scheiden van Emma Anna en ik was completely blown away. Toen Emma Anna vroeg of ik mee wou doen me de blogtour voor haar nieuwe boek zei ik volmondig JA. Wat ontzettend tof, en gaaf, en ahhhhh! 😍

Flaptekst:
Op haar laatste stagedag in de apotheek komt de tweeëntwintigjarige Artemis oog in oog te staan met de mooiste man die ze ooit heeft gezien – serieus, de mooiste. Maar ook met een man die de hoofdrol in haar toekomstige nachtmerries zal gaan spelen.
Getraumatiseerd doet ze de deur achter zich dicht en besluit het hele voorval gewoon te vergeten. Amon, haar broer, is bezorgd en wil haar meenemen op de zomertournee van zijn band Two Dimensions. Maar dan maakt ze kennis met de nieuwe bassist van de band. Een man met ogen die haar wel heel erg bekend voorkomen. Artemis’ eentonige leven heeft niet alleen een flinke opdonder gekregen; het ziet er nu ook nog eens naar uit dat het drastisch zal veranderen.

Hartendief bevat alle ingrediënten die een boek tot een perfecte new adult maken.
Het is een verhaal over Artemis en Jurre die elkaar leren kennen, een verhaal over muziek en bands, een verhaal met romantiek en intimiteit, humor en een hoog zwijmel-gehalte.
Er zijn twee vertelperspectieven, het meeste wordt vanuit Artemis verteld maar zo nu en dan is er ook een hoofdstuk van Jurre. Hierdoor krijg je de kans het verhaal beter te begrijpen en het maakt je ook nieuwsgierig want Jurre is een beetje geheimzinnig en zijn hoofdstukken vertellen nét genoeg waardoor je meer wilt weten over hem.

Artemis is een lief, verlegen en onzekere meid. Ze durft niet snel te zeggen wat ze denkt en bevriest regelmatig in situaties die haar overvallen. Eerlijk? Dit vond ik juist zo leuk aan haar, het maakte haar echt. Ze is een hele leuke personage waar je gemakkelijk mee kunt voelen.
Jurre is eigenlijk het tegenovergestelde van Artemis. Hij is stoer, heeft absoluut geen moeite met zeggen wat hij denkt en gaat eerder in actie in plaats van bevriezen.
De personages zijn heel goed neergezet en ondanks dat het boek relatief kort is (kleine 300 pagina’s) voelden de personages wel gelaagd.

De schrijfstijl van Emma Anna is geweldig. Ze schrijft toegankelijk, vlot en toch beschrijvend. Het voelt allemaal heel erg in balans waardoor je door het verhaal heen vliegt.
Gelukkig is er een vervolg, en komt er zelfs een derde deel. Ik kan niet wachten om verder te lezen.

Al met al is Hartendief een heerlijke new adult, perfect voor als je opzoek bent naar een vlot en luchtig verhaal.

Geschreven door Emma AnnaDeze recensie is onderdeel van de blogtour voor Hartendief. Neem zeker ook even een kijkje bij de andere blogs die mee doen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: