Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

De derde akte (blogtour)

⭐️ 4 sterren ⭐️

Enemies to lovers.. wie houdt daar nou niet van?😉

Olivia is de trotste eigenaar van het theater aan de Valentijnstraat. Deze is al generaties lang in de familie en na het voltooien van haar studie bij de toneelacademie heeft zij hem overgenomen van haar ouders.
Deze zomer staat Romeo en Julia op het programma. Finn Donnovan speelt Romeo, hij is super bekend en trekt altijd volle zalen. Olivia kent Finn van de toneelacademie waar ze regelmatig ruzie met hem had, toch besluit ze het toneelstuk naar haar theater te brengen want het gaat gegarandeerd een hit worden. De vraag is nu alleen.. kan ze Finn Donnovan zo lang om zich heen verdragen?

De derde akte is eigenlijk precies een verhaal die je bij een feelgood zoekt en mag verwachten. Én omdat hij door Iris Visser geschreven is, ben je ook nog eens verzekerd van heel veel humor! Want, lieve mensen, wat moet ik toch soms hard lachen terwijl ik haar boeken lees.

In dit los te lezen, (maar toch raad ik je zeker aan de andere twee boeken ook te lezen 🤩) derde deel van de Valentijnstraat serie speelt Olivia dus de hoofdrol. Omdat ze een theater heeft en er voorstellingen worden gegeven krijg je een bijzonder en uniek kijkje in dat leven. Als lezer mag je eerste rang zitten bij het gekibbel tussen Olivia en Finn, wat natuurlijk heerlijk is. De puntjes worden op de i gezet door de leuke bijpersonages die het verhaal cpmpleet maken. Allereest natuurlijk de hoofdpersonages uit de eerste twee delen, maar daarnaast ook memorabele personen zoals Mevrouw van Engelen en Beautykees (ik hoop stiekem op een spin-off novelle over deze laatste twee personages).
Zoals de meeste feel good is het een vrij voorspelbaar verhaal, maar dat doet absoluut niet af aan het vermaak-gehalte.

De auteur heeft een toegankelijke en kleurrijke schrijfstijl. Het leest makkelijk en bevat tegelijkertijd, mede door de humor, veel variatie.
Dus als je opzoek bent naar een leuk, luchtig en vlot-lezend verhaal vol humor, zoek dan niet verder; de Valentijnstraat heeft het allemaal!

Geschreven door Iris Visser
Uitgegeven door Harper First

Recensie exemplaar

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: