Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Nothing more (#1) & Nothing less (#2)

Nothing more: 3 sterren ⭐️
Nothing less: 4 sterren ⭐️

Nothing more en Nothing less zijn de twee boeken in de Landon Gibson spin-off duologie van de After serie van Anna Todd. In deze duologie volg je Landon, dat is een zij-personage uit de After serie.

Als je de After serie niet gelezen hebt denk ik dat dit hele saaie boeken zijn. Het gaat namelijk vooral over het dagelijkse leven van Landon en ik kan me voorstellen dat dit je helemaal niet boeit als je Landon niet kent.
Als je de After serie wel gelezen hebt is dit een leuk boek met een vermakelijk verhaal. Het bevat wat verdieping van de personage Landon en heeft daarnaast een paar leuke manieren om de After serie te verweven met deze duologie.

Landon heeft natuurlijk ook wel zijn eigen problemen maar de boeken bevatten niet het drama gehalte die je in After vind.
Vergeleken met After zijn deze boeken dus wel wat rustiger.

De boeken zijn in het Engels en niet vertaald, maar ze lezen vlot. Ik denk dat dit goed te doen is als je nog niet veel Engels hebt gelezen ook.

Het tweede boek vond ik uiteindelijk iets leuker dan de eerste. Ik merk dat dit vaker gebeurt bij mij xD.
Ik denk dat dit vooral komt omdat het eerste boek vooral fungeert als een introductie naar Landons nieuwe leven en in het tweede boek lees je heel erg hoe de personages groeien en zich ontwikkelen, iets wat ik altijd leuk vind om te zien. 🥰

Geschreven door Anna Todd

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: